ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά μετά από ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών–Κορίνθου - Διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα

Πυροσβεστική 

Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (09/08), λίγο πριν τις δέκα, στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου, στο ύψος της περιοχής της Κινέτας.

Από την ανατροπή του βυτιοφόρου και την φωτιά που ξέσπασε αμέσως μετά, έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου στο 56ο χιλιόμετρο.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στην εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων από τον κόμβο της Κινέτα.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα από την Κινέττα και στο ρεύμα προς Κόρινθο από τον κόμβο Μεγάρων.

Το βυτιοφόρο που ανατράπηκε και άρπαξε φωτιά αμέσως μετά βρίσκεται πάνω στο διάζωμα του οδοστρώματος με τους πυροσβέστες να επιχειρούν για να κατασβέσουν την πυρκαγιά.

Σε ότι αφορά τον οδηγό του βυτιοφόρου, φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι καπνοί από το βυτιοφόρο που καίγεται φαίνονται από αρκετά μεγάλη απόσταση από το 56ο χιλιόμετρο που βρίσκεται σε εξέλιξη το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις εξόδους των εθνικών οδών υπάρχει αυξημένη κίνηση καθώς αρκετοί πολίτες φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου είναι αρκετά αυξημένη και δυστυχώς έχουν σχηματιστεί ουρές οχημάτων από την ανατροπή του βυτιοφόρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης