ΕΛΛΑΔΑ

Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού συνελήφθη για εκδικητική πορνογραφία – Η γνωριμία στα social

Αστυνομικός με χειροπέδες

Pixabay

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού που κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος 61χρονης γυναίκας την οποία γνώρισε μέσω των social media.

Δράστης σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση» και «Αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου» είναι 51χρονος αξιωματικός του ΠΝ.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι φερόμενοι δράστης και θύμα, γνωρίστηκαν στα social media, αντάλλαξαν φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου αλλά όταν συναντήθηκαν και εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σεξ, αυτός την απείλησε.

Η 61χρονη γυναίκα προχώρησε στην καταγγελία στις 5 Αυγούστου, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είχαν γνωριστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκίνησαν να συνομιλούν και στη συνέχεια η επικοινωνία τους απέκτησε ερωτικό περιεχόμενο με τους δυο τους να ανταλλάσσουν φωτογραφίες και βίντεο.

Στη συνέχεια ο αξιωματικός του ΠΝ φέρεται να ζήτησε από την 61χρονη να συναντηθούν και να συνευρεθούν ερωτικά, ωστόσο η γυναίκα αρνήθηκε.

Τότε ξεκίνησε να την απειλεί ότι θα στείλει το υλικό στους γνωστούς της και ότι θα το αναρτήσει σε κλειστές ομάδες τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχαν ανταλλάξει το προηγούμενο διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης