ΕΛΛΑΔΑ

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Αρχές Σεπτέμβρη η κατάταξη των επιτυχόντων στις φετινές πανελλαδικές

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ/EUROKINISSI

Καλούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Τέρμα λεωφόρου Χατζηκυριακού στον Πειραιά) την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 09:00 οι επιτυχόντες και οι επιτυχούσες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι καλούμενοι/ες για κατάταξη στη Σχολή πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική εγκύκλιο διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

Οι προς κατάταξη επιτυχόντες-ούσες θα πρέπει να υποβληθούν με μέριμνά τους σε rapid test για ανίχνευση κορονοϊού COVID-19 τις τελευταίες 48 ώρες πριν την παρουσίασή τους στη Σχολή, ανεξαρτήτως τυχόν εφαρμοσθέντος εμβολιαστικού προγράμματος έναντι COVID-19.

Σε περίπτωση θετικού rapid test, οι επιτυχόντες-ούσες, δεν θα παρουσιαστούν στη Σχολή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του ΓΕΝ και της ΣΝΔ και προσέρχονται με την αρνητικοποίηση του test, αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΓΕΝ.

Οι επιτυχόντες-ούσες μπορούν να επικοινωνούν με τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων για τυχόν διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 2104581337 και 2104581397 καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: tee@hna.gr.

Επίσης πληροφοριακό υλικό κατάταξης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της σχολής www.hna.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης