ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Δύο συλλήψεις για τη θανατηφόρα παράσυρση ναυτικού σε φορτηγό πλοίο

Σκάφος του Λιμενικού

INTIME / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (φωτογραφία αρχείου)

Δύο άτομα συνελήφθησαν από τις λιμενικές αρχές για τη θανάσιμη παράσυρση 57χρονου ναυτικού σε φορτηγό πλοίο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ουρανούπολη – Δάφνη Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, για το περιστατικό συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ο 45χρονος Έλληνας υπεύθυνος φόρτωσης του καταστρώματος του πλοίου και ο 55χρονος οδηγός του φορτηγού, υπήκοος Ρουμανίας, για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. (Ανθρωποκτονία από αμέλεια).

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος ναυτικός σε πλοίο στη Χαλκιδική. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ουρανούπολη – Δάφνη Αγίου Όρους.

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 57χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας Α΄ Μηχανικού) σε επιβατικό – οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμάνι της Ουρανούπολης Χαλκιδικής προς το λιμάνι της Δάφνης Αγίου Όρους, ένα φορτηγό (Φ/Γ) όχημα χωρίς οδηγό, κινήθηκε προς τα πίσω τραυματίζοντας θανάσιμα τον 57χρονο, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω μέρος του καταστρώματος φόρτωσης οχημάτων. Στον 57χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης