ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Άγρια επίθεση από αδέσποτο σκύλο – Τραυμάτισε κοριτσάκι 17 μηνών

Pixabay

Αδέσποτο σκυλί που περιφερόταν σε κατάστημα τροφίμων στην Πρέβεζα όρμησε με μανία σε 17 μηνών κοριτσάκι πετώντας το στο δάπεδο, παρουσία αρκετών πελατών το Σάββατο (3/8).

Το κοριτσάκι, όπως αναφέρει το onprevezanews.gr που κρατούσε η μητέρα του από το χέρι του προκειμένου η ίδια να ψωνίσει, βλέποντας το μωρό να πέφτει στο δάπεδο από την μανία του σκύλου, έπεσε πάνω του για να προστατεύσει το μωρό της.

Οι πελάτες που υπήρχαν μέσα στο κατάστημα βλέποντας το περιστατικό να εξελίσσεται μπροστά τους δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Το σκυλί βγήκε από το κατάστημα και ξαναμπήκε ίσως για να συνεχίσει αυτό που είχε ξεκινήσει, για να απομακρυνθεί τελικά εκτός καταστήματος με την βοήθεια ενός γείτονα.

Αμέσως μετά η μητέρα πήρε το κοριτσάκι και το μετέφερε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, προκειμένου να εξεταστεί από ιατρούς, ενώ μετέβη εκεί και ο σύζυγός της.

Οι γονείς μαζί με το μωρό μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας προκειμένου να καταγγείλουν το περιστατικό, αλλά και να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά Δήμου Πρέβεζας, αλλά και κατά των ιδιοκτητών της επιχείρησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης