ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος των αδειούχων - Στο κόκκινο η κίνηση σε Πειραιά και Κηφισό

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Φτάσαμε στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και η έξοδος των αδειούχων από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας κορυφώνεται.

Ηδη από το πρωί της Παρασκευής σημειώνεται συνωστισμός στο λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης, ενώ παρατηρείται μποτιλιάρισμα σε πολλά σημεία των Εθνικών οδών προς Κόρινθο και Λαμία, ιδιαίτερα στα διόδια.

Αναλυτικά, έως και αυτήν την ώρα σημειώνεται κίνηση σε κεντρικούς δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς οι αδειούχοι του Αυγούστου αναχωρούν για τα νησιά, αλλά και στον Κηφισό καθώς και στο ύψος που τέμνει η Αττική Οδός την Εθνική Αθηνών - Λαμίας.

Στο λιμάνι

Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά, ειδικά για Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Σημειώνονται υψηλές πληρότητες, εξακολουθούν να υπάρχουν όμως θέσεις για όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή.

Πολλοί είναι οι φοιτητές, αλλά και οι μαθητές που μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις επέλεξαν την Πάρο ως τους ταξιδιωτικούς τους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι. ενώ μεγάλη κινητικλοτητα σημειώνουν και τα πλοία με προορισμό τη Νάξο.


Σύμφωνα με τον ΟΛΠ αναμένεται να φύγουν από το λιμάνι του Πειραιά 26 πλοία μέχρι αύριο, Σάββατο στις 6 το απόγευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης