ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένη κίνηση στις εξόδους των εθνικών οδών - Μποτιλιάρισμα στο λιμάνι του Πειραιά

Αυξημένη κίνηση στις εξόδους των εθνικών οδών - Μποτιλιάρισμα στο λιμάνι του Πειραιά

Κίνηση στους δρόμους

ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία αρχείου)

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται το πρωί της Παρασκευής (02/08) στις εξόδους των εθνικών οδών αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου χιλιάδες πολίτες εγκαταλείψουν το λεκανοπέδιο είτε για τριήμερο είτε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Την ίδια στιγμή προβλήματα στην μετακίνηση των οδηγών διαπιστώνεται σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, όπου η κίνηση γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.

Αναλυτικότερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εξόδου από το ύψος του Δαφνίου, αλλά και στην είσοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών.

Χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται στην Αθηνών-Λαμίας (Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος) από το ύψος Νιρβάνα έως Λαχανά καθώς και στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Λ. Αθηνών - είσοδος), από το ύψος της Αχαρνών.

Screenshot-2024-08-02-090726.jpg

Όμως και στο κέντρο της Αθήνας παρατηρείται κίνηση, καθώς στην Λ. Κηφισίας τόσο στο ρεύμα της ανόδου όσο και της καθόδου τμηματικά διαπιστώνεται πυκνή ροή.

Επίσης τμηματικά στα ρεύματα ανόδου και καθόδου στην Βασιλίσσης Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου αλλά και στην Βασ. Αμαλίας, υπάρχει έντονη κίνηση των οχημάτων.

Στο λιμάνι του Πειραιά από νωρίς το πρωί διαπιστώνεται μποτιλιάρισμα καθώς χιλιάδες πολίτες σπεύδουν να αναχωρήσουν με τα πλοία της γραμμής για την νησιωτική Ελλάδα.

Αττική Κίνηση - Ελληνική αστυνομία