ΕΛΛΑΔΑ

Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο oδηγός της νταλίκας

Σοκάρουν οι εικόνες από το πολύνεκρο τροχαίο στην Μεσσηνία. 

EUROKINISSI

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ύστερα από την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το σοκαριστικό πολύνεκρο δυστύχημα στο 47ο χλμ της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.την περασμένη Παρασκευή.

Ο 39χρονος απολογήθηκε νωρίτερα σήμερα (1/8) προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της αφαίρεσης της άδειας οδήγησης και της απαγόρευσης έκδοσης νέας για οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα.

Επίσης, ο 39χρονος θα πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ζαχάρως.

Ο κατηγορούμενος για το τροχαίο, το οποίο κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους δύο παιδιά, και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε ακόμα, αρνήθηκε, δια του δικηγόρου του, να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, λόγω τραύματος που φέρει στον σπόνδυλο και αδυναμίας μετακίνησής του στο Δικαστικό Μέγαρο, ο 39χρονος απολογήθηκε στο σπίτι του, στη Ζαχάρω, όπου μετέβησαν νωρίτερα, για το λόγο αυτό, η εισαγγελέας και η ανακρίτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης