ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με τρένο στην Αυλίδα

Στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού που προκάλεσε το τροχαίο με το τρένο στην Αυλίδα το απόγευμα της Τρίτης (3/7) προχώρησαν οι Αρχές. Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Στον οδηγό έγινε αιμοληψία, ενώ κατηγορείται για επικίνδυνες παρεμβάσεις στις συγκοινωνίες, βάσει του υπ. αρθμ. 291 άρθρου του Ποινικού Κώδικα.

Από το περιστατικό τρεις είναι οι τραυματίες, ωστόσο, κανενός η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς τόσο ο ένας ενήλικας όσο και οι δύο ανήλικοι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας του φορτηγού, ο οδηγός ανέφερε πως έσκασε το λάστιχο και κατέληξε κοντά στις γραμμές του τρένου. Μετά από τέσσερα λεπτά πέρασε το τρένο, το οποίο βρήκε πάνω στην γωνία του κοντέινερ που μετέφερε το φορτηγό με αποτέλεσμα να «διπλώσει» η νταλίκα.

Η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών διεξαγόταν το απόγευμα στο τμήμα Αθήνα – Οινόη – Αθήνα.

Σφοδρή η σύγκρουση

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train το τρένο ήταν γεμάτο επιβάτες και ευτυχώς υπήρξαν μόνο τρεις ελαφρά τραυματίες, ενώ η Πυροσβεστική συνέδραμε στον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών. Παράλληλα δρομολογήθηκαν λεωφορεία από την εταιρία για την απομάκρυνσή τους.

Όλα συνέβησαν όταν το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα - Αθήνα).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης