ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή παραμένει η Εθνική στην Υλίκη - Πώς έγινε η ανατροπή του βυτιοφόρου με υγραέριο

(φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Παραμένουν τα προβλήματα με τις ουρές χιλιομέτρων που δημιουργήθηκαν το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Υλίκης από τη διακοπή κυκλοφορίας λόγω της ανατροπής βυτιοφόρου

Μέχρι και αργά το απόγευμα ο δρόμος παρέμενε κλειστός και στα δύο ρεύματα, καθώς σε εξέλιξη βρισκόταν λίγο μετά τις 8 η επιχείρηση μεταφόρτωσης του υγραερίου από το βυτιοφόρο.

Το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του στο 95.5 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Υλίκης λίγο μετά τις 15:00 της Δευτέρας (29/7) και κινήθηκε ανεξέλεγκτο στα προστατευτικά τοιχία και μπάρες, σπάζοντάς τα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου και ανετράπη.

Ο τράκτορας «καρφώθηκε» πάνω στο διαχωριστικό, ενώ το βυτίο ανετράπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ευτυχώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Για λόγους ασφαλείας, η ΕΛΑΣ έκλεισε την Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία από παρακαμπτήριους. Ειδικότερα, εκτροπή της κυκλοφορίας πραγματοποιείται στο ρεύμα προς Αθήνα στην 100,00 Χ/Θ (Α/Κ Ακραιφνίου) και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στην 90,00 Χ/Θ (Α/Κ Θηβών).

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Το σημείο ανατροπής του βυτιοφόρου

lamiareport.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης