ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νεκρούς - Μια 15χρονη ανάμεσα στα θύματα

Ξάνθη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νεκρούς - Μια 15χρονη ανάμεσα στα θύματα

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ξάνθη με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και άλλοι τρεις να τραυματίζονται σοβαρά αργά το απόγευμα της Κυριακής. 

Μεταξύ των θυμάτων του τροχαίου που έγινε στην περιφερειακή οδό Νέας Κεσσάνης - Αβάτου, και ένα 15χρονο κορίτσι που επέβαινε στο ΙΧ το οποίο συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό.

Η νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής λίγο πριν από τις επτά) στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης - Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου), στην Ξάνθη.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 57χρονο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νεκροί είναι ο 53χρονος οδηγός και η μία εκ των δεκαπεντάχρονων επιβάτιδων και τραυματίες τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Πυροσβεστική

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ενός άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και 3 τραυματισμένων γυναικών από ΕΙΧ όχημα και παραδοθήκαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Μυρωδάτο Ξάνθης. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα» τονίζει η Πυροσβεστική για το τραγικό συμβάν. Στο σημείο του ατυχήματος κινητοποιήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον νεκρό οδηγό και τους τραυματίες στο Νοσοκομείο.