ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Στο 401 σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 19χρονος - Οι άλλοι τραυματίες

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Στο 401 σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 19χρονος - Οι άλλοι τραυματίες

Εικόνα από το φονικό τροχαίο στη Μεσσηνία 

ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο στη Μεσσηνία, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα και να τραυματιστούν πέντε, όταν νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα . 

Σύμφωνα με το patrisnews.com έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρει κατάγματα σε όλο του το σώμα. Ιατρικοί κύκλοι κάνουν λόγο για μια κατάσταση πολύ δύσκολη, με τον 19χρονο να δίνει σκληρή μάχη στο δωμάτιο της ΜΕΘ. Η 66χρονη γιαγιά του, που επέβαινε κι αυτή στο ίδιο όχημα, τραυματίστηκε ελαφρότερα. Χρειάστηκε μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται ακόμα, στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας, με την ίδια να έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Από το πολύνεκρο δυστύχημα υπάρχουν τρεις ακόμη τραυματίες. Μία μητέρα με το παιδί της, και ο οδηγός της νταλίκας. Η 38χρονη μητέρα που νοσηλευόταν στην Κυπαρισσία, ζήτησε να είναι κοντά στο έξι ετών παιδί της, που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, κι έτσι, το πρωί του Σαββάτου μεταφέρθηκε εκεί κι αυτή. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ο σύζυγός της και το 11 μηνών βρέφος της οικογένειας.

Νεκροί ανασύρθηκαν ο πατέρας του 19χρονου τραυματία και η 13χρονη κόρη του. Η οικογένεια επέστρεφε από την Καλαμάτα στο χωριό τους στα Καλύβια Ηλείας. Είχαν πάει στην Καλαμάτα για την ορκωμοσία του 19χρονου στο στρατό. Στην επιστροφή στο χωριό συνέβη η αδιανόητη τραγωδία.

Μία νταλίκα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της, «δίπλωσε» στα δύο και έπεσε πάνω σε τρία διερχόμενα ΙΧ, στο αντίθετο ρεύμα.