Νεκρός 53χρονος μετά από τροχαίο στην Πρέβεζα - Τραυματίστηκε σοβαρά ένα παιδί
Ανανεώθηκε:
Μετωπική σύγκρουση δύο επιβατηγών οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (26/7) στον Ωρωπό Πρεβέζης.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και άνδρες της Πυροσβεστικής καθώς υπήρχαν εγκλωβισμοί.
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το ένα όχημα έναν 53χρονο ημεδαπό άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.
Από το δέυτερο όχημα, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια Ελλήνων με δύο μικρά παιδιά, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε μια γυναίκα οδηγό.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το ένα από τα παιδιά της 4μελούς οικογένειας φέρει σοβαρά τραύματα. Η οικογένεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Άρτας.
Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας .
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγικός ο απολογισμός του τροχαίου στη Μεσσηνία - Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες
Οι πέντε κινηματογραφικές μονομαχίες που «φουντώνουν» τη μάχη των Όσκαρ
08:14
Συναγερμός στη Ραστόφ της Ρωσίας μετά από ουκρανική επίθεση – Ζημιές σε διαμερίσματα πολυκατοικιών
08:12
Εθνική Ασφαλιστική: Νέα στελέχη σε πόστα «κλειδιά» τοποθέτησε ο Μαζαράκης - Οι στόχοι της νέας δομής
08:04
Ο Τραμπ προειδοποιεί πριν τον απαγχονισμό του πρώτου διαδηλωτή στο Ιράν: «Θα λάβουμε σκληρά μέτρα αν το κάνετε»
07:54