ΕΛΛΑΔΑ

Λιβαδειά: 32χρονη κατήγγειλε ψευδή βιασμό - Σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της

Περιπολικό της αστυνομίας

INTIME (φωτο αρχείου)

Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος 32χρονης από τη Λιβαδειά μετά τις ψευδείς καταγγελίες της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες. Η ίδια παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα και ότι έπλασε το περιστατικό από το μυαλό της. 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε αρχικά η 32χρονη το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (24/07) όταν μετέβη με τη μηχανή της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου για να συναντήσει άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γυναίκα είπε ότι ενώ βρισκόταν στην παραλιακή οδό, τέσσερις άγνωστοι, την άρπαξαν και την έβαλαν με το ζόρι σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, όπου ένας εξ αυτών την βίασε.

Στο τμήμα ασφαλείας που πήγε για να καταγγείλει το περιστατικό της πρότειναν να εξεταστεί από ιατροδικαστή, κάτι το οποίο όμως αρνήθηκε.

Τελικά, όπως παραδέχθηκε η ίδια, δεν υπήρξε παρουσία των ανδρών που κατήγγειλε, δεν υπήρξε βιασμός και όλα όσα υποστήριζε ήταν αποκύημα της φαντασίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία χωρισμένη γυναίκα με ένα παιδί, την επιμέλεια του οποίου έχει πάρει ο πρώην σύζυγός της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης