ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού σε μπαρ - Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο

Βίντεο - ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού σε μπαρ - Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατέγραψε το επεισόδιο ανάμεσα στην παρέα των Kρητικών και τον 49χρονο κρητικής καταγωγής Ελληνοκαναδό σε μπαρ του Ηρακλείου, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο βαριά τραυματίας.

Το βίντεο του Cretalive βρίσκεται στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ και θα επισυναφθεί στη δικογραφία που θα διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη για την υπόθεση, η οποία ήδη έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Τα επίμαχα καρέ, δείχνουν την οικογένεια του 49χρονου Ελληνοκαναδού να εξέρχεται από το μπαρ μετά από διασκέδαση. Προπορεύονται ο ένας από τους γιους της οικογένειας με τη μητέρα του, την 41χρονη Ισλανδή σύζυγο του 49χρονου παθόντα. Η γυναίκα δείχνει ευδιάθετη αφού προχωρά προς την έξοδο του μαγαζιού κεφάτη, υψώνει τα χέρια και λικνίζεται.

Λίγα μέτρα πιο πίσω ακολουθεί ο 49χρονος με το δεύτερο γιο της οικογένειας. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το στιγμιότυπο κατά το οποίο θαμώνας (ένας εκ των κατηγορουμένων) ακουμπάει κατά λάθος με το τσιγάρο του στο χέρι τον Ελληνοκαναδό, ο οποίος γυρίζει το κεφάλι του προς την παρέα, ενώ ταυτόχρονα τρίβει με το χέρι του το σημείο που τον είχε ακουμπήσει η κάφτρα του τσιγάρου.

Ο Ελληνοκαναδός κάνει κίνηση να φύγει, όμως τελικά γυρίζει πίσω και κατευθύνεται προς το μέρος των Κρητικών. Φαίνονται να ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες για το συμβάν με το τσιγάρο.

Την στιγμή εκείνη στο πλάνο μπαίνει ένας τρίτος νεαρός (δεν καθόταν στην παρέα), ο οποίος μπαίνει ανάμεσα στους δύο που μιλούν και ουσιαστικά ζητά από τον 49χρονο να αποχωρήσει και να λήξει η όποια παρεξήγηση.

Τότε πια αρχίζουν να μαζεύονται γύρω τους και άλλα πρόσωπα και από τις δύο πλευρές. Αποτυπώνεται ξεκάθαρα ότι ανταλλάσσουν κουβέντες, μεσολαβούν χειρονομίες και σπρωξίματα εκατέρωθεν (η 41χρονη Ισλανδή μπαίνει επίσης στη μέση) και η όλη φασαρία μετατοπίζεται πλέον εκτός μπαρ, με τα γνωστά αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ