ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις πνιγμοί σε λίγες μόλις ώρες σε Λουτράκι, Ασπρόπυργο και Αλμυρό

Παραλία

EUROKINISSI

Μορφή «επιδημίας» έχουν λάβει για μια ακόμη χρονιά οι θάνατοι λουόμενων, ενώ μόλις σε λίγες ώρες σήμερα, Κυριακή (21/7) τρεις άνθρωποι που είχαν πάει για μπάνιο σε Λουτράκι, Ασπρόπυργο και Αλμυρό πνίγηκαν. 

Ειδικότερα, το πρωί μία 79χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή του Λουτρακίου.

Η 79χρονη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Το μεσημέρι ανασύρθηκαν ένας 70χρονος από την παραλία του Ασπρόπυργου και ακόμη ένας 83χρονος από την θαλάσσια περιοχή «ΚΑΡΑΓΚΙΟΛ» παραλίας Αλμυρού.

Ο 70χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στον 83χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους λουόμενους και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός.

Προανάκριση για τα δύο αυτά περιστατικά διενεργούν οι αρμόδιες λιμενικές Αρχές, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για την διαπίστωση των αιτιών του θανάτου τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης