ΕΛΛΑΔΑ

 Δύο συλλήψεις για την υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα 64χρονο στην Κυνουρία

Περιπολικά της ΕΛΑΣ (φωτογραφία αρχείου)

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στην σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η Αστυνομία που ερευνά την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας  64χρονου, στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

   

Συγκεκριμένα οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης συνέλαβαν ένα 41χρονο και μία 34χρονη οι οποίοι φέρονται να διαπληκτίστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (20/7) με τον 64χρονο, κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, όπου ήσαν καλεσμένοι και οι τρεις.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να βρεθεί νεκρός ο 64χρονος.

Σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός, τα ξημερώματα της Κυριακής (21/7) φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης