ΕΛΛΑΔΑ

Τζιπ παρέσυρε μηχανή στα Χανιά και εγκατέλειψε τον τραυματία οδηγό της

Τζιπ παρέσυρε μηχανή στα Χανιά και εγκατέλειψε τον τραυματία οδηγό της

Τροχαίο με μηχανή (φωτογραφία αρχείου)

eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Κυριακής (21/7) στα Χανιά. Στη διασταύρωση των οδών Παπαναστασίου και Γεωργιακάκη, στα Λενταριανά μία μηχανή παρασύρθηκε από ένα τζιπ, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με μαρτυρίες το τζιπ εμβόλισε το δίκυκλο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του.

Ο οδηγός της μηχανής ήταν σταματημένος στη διασταύρωση όταν τον χτύπησε το αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου συνέχισε την πορεία του εγκαταλείποντας τον τραυματία στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Χανίων.

Το Τμήμα Τροχαίας Χανίων ενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

KRHTH-TROXAIO.jpg

Εν τω μεταξύ τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (21/7) σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με θύμα μία 61χρονη γυναίκα σημειώθηκε το βράδυ , στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Μάλεμε.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο πήγε να στρίψει επί της παλιάς εθνικής οδού με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενη μηχανή.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα μία 61χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία ενώ σοβαρά τραυματισμός στο Γ.Ν. Χανίων μεταφέρθηκε ο 63χρονος οδηγός της μηχανής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ