ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμιδα: Θύμα ξυλοδαρμού και revenge porn 27χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγό της

FREEPIK

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγό της έπεσε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους μια 27χρονη στην Αρτέμιδα την Τρίτη (16/7).

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της στις Αρχές, μετά την κακοποίησή της η 27χρονη έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από τον ίδιο άνθρωπο, χωρίς εκείνη φυσικά να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Μετά το βίαιο περιστατικό η γυναίκα κατέφυγε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων, ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να υποστήριξε πως στις «αρχές Ιουλίου με πλησίασε ενώ βρισκόμουν με το ανήλικο παιδί μας έξω από το σπίτι και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο».

«Φοβάμαι για τη ζωή μου και για τη ζωή του ανήλικου γιου μου. Με έχει απειλήσει και στο παρελθόν. Έχει όπλα και είναι χρήστης ναρκωτικών και ποτών».

Το συγκεκριμένο βίντεο, το έστειλε και στο κινητό της 27χρονης, απειλώντας πως θα το έδειχνε σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο βίντεο έστειλε και στη μητέρα της 27χρονης, στον δικηγόρο της αλλά και στη γραμματέα του.

Η ίδια φέρεται να αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή, αλλά οι Αρχές εγκατέστηκαν το Panic button στο κινητό της, ενώ της χορηγήθηκε και παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης