ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε νεαρούς για καυγά στην Κοζάνη - Στο νοσοκομείο και οι δύο

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

EUROKINISSI

Μάλωσαν, τραυματίστηκαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο φρουρούμενοι: Ο λόγος για έναν 17χρονο και έναν 19χρονο που ενεπλάκησαν σε καυγά το απόγευμα της Πέμπτης (18/7) στην Κοζάνη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων με αιχμηρό αντικείμενο. Οι δύο νεαροί νοσηλεύτηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο»,.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης εντόπισαν χθες το απόγευμα τον 17χρονο, ο οποίος έφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αφού του παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, μερίμνησαν για τη διακομιδή του με σταθμό του ΕΚΑΒ, το οποίο και συνόδευσαν στο εν λόγω νοσοκομείο της πόλης.

Οπως διαπιστώθηκε, προηγήθηκε επεισόδιο μεταξύ τους με αποτελέαμα να τραυματίσει ο ένας τον άλλο με αιχμηρό αντικείμενο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τυφέκιο αεροβόλο τύπου φλόμπερ, χωρίς άδεια, μαζί με φυσίγγιο και σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, ένας φακός με σύστημα εκκένωσης ρεύματος (Tazer), δύο ναυτικοί πυρσοί, μία βολίδα φυσιγγίου αγνώστου διαμετρήματος, πέντε σφαιρίδια-δυναμιτάκια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης