ΕΛΛΑΔΑ

Η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία - Eίχαν αναρτήσει αφίσες του Κεμάλ

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει σε φιλανθρωπική εκδήλωση στη Σμύρνη ακύρωσε η Δέσποινα Βανδή, όταν διαπίστωσε πως στον χώρο που θα εμφανιζόταν είχαν αναρτηθεί αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ.

Ειδικότερα, σε story που ανήρτησε στο Instagram αναφέρει πως η διοργάνωση προσπάθησε να «αλλοιώσει το περιεχόμενο της εκδήλωσης, προβάλλοντας ένα πολιτικό μήνυμα που δεν είχε συμφωνηθεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, η τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί σε εκδήλωση που οργάνωσε το Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (TEV). Την ακύρωση της συναυλίας ανακοίνωσε από τη σκηνή η πρόεδρος του παραρτήματος του τουρκικού Ιδρύματος στην περιφέρεια της Σμύρνης, Γκιουλνούρ Σονμπαϊρακτάρ.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενίζλι, λέγοντας ότι η Δέσποινα Βανδή δεν βγήκε στη σκηνή «επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ».

Ζήτησε από το κοινό να μην τη «γιουχάρουν» γιατί, όπως δήλωσε, «δεν νομίζω ότι είναι καν ο άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να σπαταλήσεις την ανάσα σου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης