ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση Όλγας Κεφαλογιάννη για τον ξυλοδαρμό οικογένειας τουριστών στο Ηράκλειο

Παρέμβαση Όλγας Κεφαλογιάννη για τον ξυλοδαρμό οικογένειας τουριστών στο Ηράκλειο

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. (φωτογραφία αρχείου)

EUROKINISSI

Την παρέμβαση της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη προκάλεσε η απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε οικογένεια τουριστών η οποία έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η κυρία Κεφαλογιάννη έχει ήδη επικοινωνήσει με το διοικητή του νοσοκομείου Ηρακλείου για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Ελληνο-Καναδού που ξυλοκοπήθηκε, με την υπουργό Τουρισμού να ζητά να μεταφέρουν στην οικογένεια το ενδιαφέρον της.

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη με το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας είναι πολύ κοντά στη σύλληψη των δραστών.

Οι νεαροί δράστες, κρητικοί όλοι, φέρονται να χτύπησαν όχι μόνο τον 49χρονο πατέρα και το γιο του, αλλά ακόμα και την 41χρονη σύζυγο και την 14χρονη κόρη τους, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η οικογένεια τουριστών δέχθηκε επίθεση σε μπαρ του Ηρακλείου από ντόπιους τα ξημερώματα την Τρίτη (16/7).

Πρόκειται για έναν 49χρονο Καναδό, που βρέθηκε με την 41χρονη σύντροφό και τα δυο τους παιδιά ηλικίας 18 και 21 ετών στο νησί για τις διακοπές τους, σε βάρος των οποίων οι δράστες πέταξαν μια καρέκλα.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 49χρονος, ο οποίος διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην νευρολογική κλινική λόγω των τραυμάτων που φέρει στο κεφάλι, όπως μετέδωσε το cretapost.

Το περιστατικό διερευνά η αστυνομία, η οποία αναζητά τους δράστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ