ΕΛΛΑΔΑ

Αναστέλλονται εργασίες στο Εφετείο Αθηνών μέχρι τις 19 Ιουλίου λόγω καύσωνα

Αναστέλλονται εργασίες στο Εφετείο Αθηνών μέχρι τις 19 Ιουλίου λόγω καύσωνα

Το εφετειο Αθήνας

INTIME NEWS

Αναστέλλεται μέρος των εργασιών του Εφετείου Αθηνών λόγω καύσωνα και μερικής λειτουργίας των κλιματιστικών, από σήμερα 16 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εφετείου «το γεγονός ότι λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην κτηριακή υποδομή του Εφετείου Αθηνών και κυρίως λόγω της μερικής λειτουργίας των κλιματιστικών μηχανημάτων, δημιουργείται επείγουσα περίπτωση λήψης απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη της θερμικής καταπόνησης υπό συνθήκες καύσωνα».

Πως θα λειτουργήσει

Από τις 16 έως τις 19 Ιουλίου κατά τις ώρες από 12:00 μ.μ. έως το πέρας ωραρίου τα τμήματα του Εφετείου θα λειτουργούν με έναν υπάλληλο (εκ περιτροπής) και μόνο για τα επείγοντα ζητήματα του τμήματός του. Κατά τις εργάσιμες ώρες ημερησίως από 07:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. του άνω χρονικού διαστήματος, η οργάνωση του χρόνου εργασίας και ο αριθμός των υπαλλήλων που θα απασχολούνται ανά τμήμα καθορίζεται από τον αρμόδιο Προϊστάμενο αυτού.

Η εκδίκαση των ποινικών δικών που έχουν προσδιοριστεί εντός του χρονικού αυτού διαστήματος ή τυχόν αναβολή, είτε διακοπή αυτών θα αποφασίζεται από το οικείο Δικαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ