ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: 36χρονος χτύπησε την πρώην σύζυγό του και την πέταξε στη θάλασσα

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Pexels

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Ιουλίου στο Αστυνομικό Τμήμα του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Μια 31χρονη γυναίκα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα στις 4:40 τα ξημερώματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του agriniopress.gr, κατήγγειλε πως στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής, ο 36χρονος πρώην σύζυγός της την έβρισε, τη χτύπησε με χαστούκια και κλωτσιές και τελικά την πέταξε στη θάλασσα.

Στη συνέχεια, μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αστακού και έπειτα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου της ζητήθηκε να παραμείνει για νοσηλεία. Η 31χρονη δεν παρέμεινε όμως στο νοσοκομείο και προχώρησε στην καταγγελία του περιστατικού, για το οποίο έχει επιληφθεί το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Μεσολογγίου.

Να σημειωθεί πως της προτάθηκε η φιλοξενία της σε Δομή και η χρήση panic button, αλλά η ίδια το αρνήθηκε. Οι έρευνες για την ανεύρεση του 36χρονου είναι σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται η αναφορά περί κατοχής κυνηγετικού όπλου, μιας και από τα αρχεία της Αστυνομίας δεν προκύπτει ο άνδρας να είναι νόμιμος κάτοχος όπλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης