ΕΛΛΑΔΑ

Μπελέρης: Η περιπέτειά μου φτάνει στο τέλος, ο αγώνας για Κράτος Δικαίου συνεχίζεται

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης. 

Facebook - Φρέντι Μπελέρης

«Η περιπέτειά μου φτάνει στο τέλος, ο αγώνας για Κράτος Δικαίου συνεχίζεται», δήλωσε ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής Φρέντι Μπελέρης, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου στη συνέχεια να μεταβεί στο Στρασβούργο για να ορκιστεί.

«Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος και υπερήφανος που πάω να αναλάβω καθήκοντα ως ευρωβουλευτής και να υπερασπιστώ τα δικαιώματα των Ελλήνων», δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

O Φρέντι Μπελέρης (μέση) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».,

Eurokinissi

«Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του. Είναι ηγέτης όλου του Ελληνισμού και προστατεύει τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται. Μου έδινε δύναμη η στήριξη των Ελλήνων. Είμαι αθώος το λένε τώρα και οι Αλβανοί. Οι χειμαριωτες δεν είναι μόνοι τους προστατεύει η μητέρα Ελλάδα Δεν πρέπει να επιτρέπει η ΕΕ να μην γίνεται σεβαστή η θέληση των λαών».

Ευχαρίστησε τέλος όλους όσους τον στήριξαν «σε αυτή την σκευωρία»

Στις 13:00 ο κ. Μπελέρης αναμένεται να συναντήσει στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Φ. Μπελέρης θα μεταβεί στο Στρασβούργο, προκειμένου μα αναλάβει τα καθήκοντα του ως Ευρωβουλευτής κατά την εναρκτήρια ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να συμμετάσχει στις ψηφοφορίες ανάδειξης Προέδρων του Ε.Κ. και της Κομισιόν.

Στο ταξίδι θα τον συνοδεύει σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής των γαλάζιων ευρω-βουλευτών, Ελίζα Βόζεμπεργκ, ενώ θα γίνει δεκτός σε πανηγυρικό κλίμα από τους συναδέλφους του. Ήδη στο Στρασβούργο προγραμματίζονται επαφές που θα έχει μεταξύ άλλων με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και με τον Γ.Γ. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Θανάση Μπακόλα.

Αισιοδοξία για πρόωρη αποφυλάκιση

Στην πλευρά Μπελέρη επικρατεί αισιοδοξία πως σύντομα θα αποφυλακιστεί ο έλληνας ευρωβουλευτής, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, ώστε τον Σεπτέμβριο να αναλάβει πλήρως τα ευρωπαϊκά του καθήκοντα.

Πρόσφατα, η υπεράσπιση του Μπελέρη κατέθεσε αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης, στο Πρωτοδικείο του Φιέρι, κάτι που δικαιούνται όσοι έχουν εκτίσει τα 2/3 της ποινής τους και έχουν καλή διαγωγή κατά την διάρκεια της κράτησης τους.

Σημειώνεται πως η άδεια στο Φ. Μπελέρη αναπτερώνει και το ηθικό της ομογένειας η οποία στις 4 Αυγούστου θα δώσει νέα μάχη για τον Δήμο της Χειμάρρας καθώς έχουν προκηρυχθεί εκ νέου εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης