ΕΛΛΑΔΑ

Δύο λουόμενοι τουρίστες νεκροί σε Ρόδο και Καβάλα

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Τη ζωή τους στις ελληνικές θάλασσες έχασαν ένας 23χρονος αγγλικής καταγωγής και ένας 80χρονος, βουλγαρικής, μεγαλώνοντας τη λίστα με τους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους στη χώρα μας στις διακοπές τους. 

Ο 23χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Αγίου Παύλου στη Ρόδο το μεσημέρι της Κυριακής (14/7).

Ο νεαρός, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρχάγγελου Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή της Λίνδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο 80χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη παραλία Καριανής Καβάλας, επίσης το μεσημέρι της Κυριακής (14/7). Στον 80χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ναυαγοσώστη της παραλίας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης