ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 15χρονη σε τροχαίο με μηχανή - Τραυματισμένη η συνομήλικη φίλη της

Μηχανή εξετράπη της πορεία της (φωτογραφία αρχείου)

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα 15χρονο κορίτσι αλλά και τον τραυματισμό της συνομήλικης φίλης της σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (13/07), στην εθνική οδό Γέφυρας Κήπων - Αλεξανδρούπολης. 

Το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με την αστυνομία έγινε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος νεαρός - φαντάρος - συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο 15χρονες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η ανήλικη επιβάτιδα του δικύκλου, ενώ η οδηγός υπέστη τραύματα και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται.

Η προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Την 12-7-2024 και ώρα 22.10΄, στην Εθνική Οδό Γέφυρας Κήπων – Αλεξανδρούπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε νωτομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο 15χρονες ημεδαπές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της επιβάτιδας του μοτοποδηλάτου και τον τραυματισμό της οδηγού αυτού, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης