ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Περιπολικό της αστυνομίας

INTIME (φωτο αρχείου)

Οικογενειακή τραγωδία στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, όπου 43χρονος άνδρας σκότωσε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιουλίου, έξω από το σπίτι του 36χρονου θύματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία το πρωί του Σαββάτου βρέθηκαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας μια 36χρονη γυναίκα και ένας 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και στη συνέχεια αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Όπως αναφέρεται από την ΕΛ.ΑΣ η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επιπλέον στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί τότε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας σύζυγος είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην εν διαστάσει σύζυγο του έξω από το σπίτι της,γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 43χρονος δράστης, μόλις έφτασε η εν διαστάσει σύζυγος του, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί.

Αφού τραυμάτισε θανάσιμα την 36χρονη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους.

Ο 43χρονος και η 36χρονη βρισκόταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα με τον δράστη και αυτόχειρα να διαμένει στο πατρικό του σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης