ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»

Το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη

INTIME NEWS (φωτογραφία αρχείου)

Αποκαταστάθηκε η ομαλή ηλεκτροδότηση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για περίπου 17 ώρες λειτουργούσε με γεννήτριες.

Το πρόβλημα προέκυψε από τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/7) λόγω βλάβης της ΔΕΗ εξωτερικά του νοσοκομείου.

Το πρωί, το νοσοκομείο έμεινε χωρίς ρεύμα όταν τελείωσε το πετρέλαιο, που τροφοδοτούσε τις γεννήτριες, με το πρόβλημα να αποκαθίσταται άμεσα.

Αποτέλεσμα του «μπλακ άουτ», σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ είναι η αναβολή των χειρουργείων αλλά και ο κίνδυνος δημιουργίας προβλημάτων σε αρκετά τμήματα του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το thestival το Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τη 1:00 τα ξημερώματα, λόγω βλάβης της ΔΕΗ εξωτερικά του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το νοσοκομείο από τα μεσάνυχτα ηλεκτροδοτείται με γεννήτρια, όμως έχει σταματήσει να λειτουργεί επειδή τελείωσε το πετρέλαιό της. Το νοσοκομείο αυτή την ώρα βρίσκεται σε κατάσταση μπλακ άουτ, περιμένοντας νέα προμήθεια πετρελαίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, αναβλήθηκαν χειρουργεία και υπάρχει επικινδυνότητα σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου, καθώς από το πρωί δεν δουλεύει ο αξονικός τοπογράφος και οι ασθενείς διακομίζονται στο ΑΧΕΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης