ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Έβρισε, απείλησε τη σύζυγο του και την κλείδωσε εκτός σπιτιού με τον γιο τους

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Pexels

Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε αυτήν την φορά στον Βόλο Μαγνησίας με φερόμενο δράστη 61χρονο άνδρα και θύματα την σύζυγο του και τον γιο τους.

Ο φερόμενος δράστης που βρίσκεται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης, φέρεται να απείλησε την σύζυγο του αφού πρώτα την έβρισε και στη συνέχεια την κλείδωσε εκτός σπιτιού μαζί με τον γιο τους.

Στην δε αστυνομία που απευθύνθηκε η γυναίκα, ο σύζυγος φέρεται να είπε για το γεγονός ότι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού ότι «Η πόρτα είναι δική μου και την κάνω ό,τι θέλω».

Σύμφωνα με το magnesia news, ο 61χρονος το βράδυ της Τετάρτης πήγε μεθυσμένος στο σπίτι, έβρισε και απείλησε τη σύζυγό του και όταν ο γιος του, την πήρε να πάνε μια βόλτα για να ηρεμήσει, ο άνδρας κλείδωσε την πόρτα και δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι! Το αυτόφωρο δεν έγινε χθες και το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος.

Χθες ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η υπόθεση αναβλήθηκε για να εκδικαστεί σήμερα και το Δικαστήριο αποφάσισε να διατηρηθεί η κράτησή του. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, είναι ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με ιδιαίτερα ταπεινωτικό λόγο και ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατά συρροή.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία ότι κλείδωσε την πόρτα «γιατί είναι δική του και την κάνει ό,τι θέλει»…

Η 61χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο άνδρας της επέστρεψε μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι τους στη Ν. Ιωνία, σε κατάσταση μέθης και άρχισε να τη βρίζει με φράσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και να την απειλεί κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας.

Στη συνέχεια πήρε ένα μπουκάλι κρασί, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και συνέχισε να πίνει.

Ο 39χρονος γιος του ζευγαριού, ακούγοντας ότι οι γονείς του μαλώνουν έφυγε από το σπίτι. Μετά από λίγο τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε να πάνε μια βόλτα για να ηρεμήσει, όπως και έγινε.

Επιστρέφοντας στο σπίτι μάνα και γιος, διαπίστωσαν ότι ο 61χρονος είχε κλειδώσει την πόρτα και δεν τους άφηνε να μπουν στο σπίτι!

Ακολούθως, μάνα και γιος κάλεσαν την Αστυνομία και ο 61χρονος συνελήφθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης