ΕΛΛΑΔΑ

Νέα βίντεο - ντοκουμέντο από τις κινήσεις του εκτελεστή του τοπογράφου στο Ψυχικό

Νέα βίντεο - ντοκουμέντο από τις κινήσεις του εκτελεστή του τοπογράφου στο Ψυχικό

Από τη μεταφορά του κατηγορούμενου για την δολοφονία του τοπογράφου στις ανακριτικές αρχές

PANAGOPOULOS / EUROKINISSI

Δύο νέα βίντεο - ντοκουμέντο από την κίνηση με τη μηχανή του εκτελεστή του τοπογράφου στο Ψυχικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece και δείχνει την ψυχραιμία με την οποία κινείται ο δράστης σε κεντρικούς δρόμους. Πρόκειται για δύο από τα συνολικά 80 βίντεο που έχει στη διάθεσή της η εισαγγελία και περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Το ένα από τα δύο βίντεο είναι από έναν περιφερειακό δρόμο που κινήθηκε ο δράστης στο Ψυχικό για να φθάσει στο σημείο που είχε την εταιρεία του το θύμα ενώ το δεύτερο βίντεο είναι από έναν κεντρικό δρόμο τον οποίο επίσης χρησιμοποίσης για να κινηθεί προς το σημείο της εκτέλεσης.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ενώ γνωρίζει ότι πρόκειται για σημεία που έχουν πολλές κάμερες, δείχνει να αδιαφορεί καθώς έχει τη σιγουρία ότι οι πινακίδες είναι πλαστές και αντιστοιχές όμωςς σε ίδιου τύπου και ίδιου χρώματος μηχανή.

Είναι τα βίντεο που έχουν αναλύσει οι αστυνομικοί και τα έχουν περιλάβει στη δικογραφία.

Την ίδια ώρα αύριο ο 44χρονος θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές και συγκεκριμένα στον ανακριτή για να απολογηθεί ενώ συνεχίζει να κρατά την ίδια σκληρή σταση και να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπερασπιστική του γραμμή με τον δικηγόρο του είναι να αρνηθεί τα πάντα και κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Πάντως υψηλόβαθμα στελέχη ανέφεραν στο CCN Greece ότι είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσουν τι περιείχε το GPS το οποίο επιμελώς κρυμένο σε μία κρύπτη στην ψυδοροφή του κτηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ