ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα εκβιαστών: Αναστολή ιδιότητας μέλους της ΔΗ.ΣΥ.Π του δημοσίου υπαλλήλου

Περιπολικό της Αστυνομίας

ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία αρχείου)

Την αναστολή της ιδιότητας μέλους της ΔΗ.ΣΥ.Π του εμπλεκομένου δημοσίου υπαλλήλου στο κύκλωμα των εκβιαστών, την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά και την παραδειγματική τιμωρία αυτών που αποδεδειγμένα παρανόμησαν, ζητά η Γραμματεία της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Πρωτοπορίας.

Αναλυτικότερα η Γραμματεία της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Πρωτοπορίας (ΔΗ.ΣΥ.Π.) σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της (10-07-2024) και με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εμπλοκή δημοσίων υπαλλήλων σε υπόθεση εκβιασμού, δωροληψιών κλπ, ομόφωνα, αποφάσισε τα εξής:

Ζητάμε την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη, την απόδοση ευθυνών και την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι αποδεδειγμένα εμπλέκονται σε παράνομες πράξεις, καθώς και την επιβολή των αυστηρότατων ποινών που προβλέπονται από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σπιλώνει με τις πράξεις του τους 600.000 Δημοσίους Υπαλλήλους οι οποίοι με απόλυτη ευσυνειδησία επιτελούν το έργο τους. Οι ελάχιστοι επίορκοι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν έχουν θέση ανάμεσα στους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Αναστέλλουμε την ιδιότητα του μέλους της παράταξης, για τον φερόμενο ως εμπλεκόμενο στην ποινική υπόθεση, μέχρι την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας. Για το λόγο αυτό η παράταξη θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αντικατασταθεί άμεσα από τα όργανα της ΑΔΕΔΥ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης