ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Φωτιά σε εξέλιξη στην περιοχή Γηροκομείου - Μήνυμα από το 112

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Τρίτης (9/07) βρίσκεται σε εξέλιξη  σε οικοπεδικό χώρο στην οδό Ερρίκου Ντυνάν στην περιοχή Γηροκομείου, ενώ εστάλη στους κατοίκους της περιοχής μήνυμα από το 112. 

Λίγο πριν από τις δύο και μισή το μεσημέρι εστάλη και νέο μήνυμα από το 112 καλώντας τους πολίτες που βρίσκονται κοντά στην περιοχή Γηροκομείου Πατρών, να απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με το tempo24 επιτόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής η όποια ενισχύεται με περισσότερα μέσα, εναέρια και επίγεια.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρων, 10 οχήματα, 3 ελικόπτερα κι 1 αεροσκάφος.

Οι φλόγες κινούνται προς το Ιδρυμα ΜΕΡΙΜΝΑ για το οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης, ενώ εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, στους κατοίκους καλώντας τους να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Η φωτιά καίει μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης και οι κάτοικοι είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι λόγω και των ισχυρών δυνάμεων που πνέουν στην περιοχή.

Οι αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα για την περίπτωση που χρειαστεί να εκκενωθούν το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων και το «Κωνσταντοπούλειο» Γηροκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης