ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Έκαψαν το σπίτι της συζύγου του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής

Ηλεία: Έκαψαν το σπίτι της συζύγου του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής
Συγγενείς της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου INTIME News

Σχεδόν έναν μήνα μετά την άγρια δολοφονία της 11χρονης με κατσαβίδι από τον 37χρονο θείο της, στον Πύργο Ηλείας, το σπίτι που διαμένει η σύζυγος του καθ’ ομολογία δράστη, τυλίχθηκε και πάλι στις φλόγες.

Σύμφωνα με το ilialive, το λυόμενο που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του 37χρονου δολοφόνου της Βασιλικής, παραδόθηκε στις φλόγες μετά από εμπρησμό για δεύτερη φορά.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας στη Μυρτιά και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, έως αργά το βράδυ.

Την πρώτη φορά το λυόμενο κάηκε μερικώς σε πυρκαγιά που ξέσπασε την ώρα της κηδείας της 11χρονης.

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει αναλάβει την διερεύνηση του περιστατικού.

Η ομολογία του δράστη

«Αποδέχομαι την πράξη μου, έχω μετανιώσει και ζητάω συγνώμη…. .. Η Βασιλική ήρθε, μπήκε στο αυτοκίνητο με τη θέλησή της και ξεκίνησα να πάμε βόλτα… Η Βασιλική μου είπε που πάμε και εγώ της είπα πάμε βόλτα…. όταν φτάσαμε σε μία αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά, αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στο πατέρα της και τη μάνα της», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας:

«Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι, στην θέση του οδηγού που είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι σε αυτή. Ήταν ακόμα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι. Την κάρφωνα στο λαιμό, την πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήρα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε ένα ήχο σαν ωχ και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα πιο πέρα να την κρύψω γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια και την σκέπασα με ξερά χορτάρια... Δεν την βίασα, την έπιασα από το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά αυτή δεν ήθελε και δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας».

Ο 37χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ηλείας και οδηγήθηκε στην φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ