ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχικό: «Ήταν 12,5 χρόνια στην φυλακή και παρέμεινε παραβατικός» λέει φίλος του 44χρονου

EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που παρέμεινε 12,5 χρόνια στην φυλακή, αναπτύσσοντας έντονη παραβατική συμπεριφορά, είπε φίλος του 44χρονου συλληφθέντα και βασικού υπόπτου για την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό στο mega, επισημαίνοντας, ότι «δεν σωφρονίστηκε ποτέ». 

«Έχει καταγωγή από την Ναύπακτο. Ήταν από μία μεσοαστική οικογένεια της Ναυπάκτου, ο πατέρας του είχε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό. Ήρθε στην Αθήνα και έκανε μία αντιπροσωπεία με αυτοκίνητα. Είχε μαγαζί στον Άλιμο και έφερνε αυτοκίνητα από την Γερμανία. Γνώρισε κάποια στιγμή την make up artist και κάνανε ένα παιδί. Το 2008 είχε ξεκινήσει να μιλάει με μπράβους», ανέφερε αρχικά φίλος του 44χρονου.

«Μου έλεγε τώρα θα βγω έξω και θα κάνω άλλη ζωή. Μετά τις ληστείες, όμως, δεν του ξαναμίλησα ποτέ. Τον έχω διαγράψει πια, ο καθένας ορίζει και καθορίζει την ζωή του.», είπε στη συνέχεια φίλος του 44χρονου συλληφθέντα.

«Ήταν 12,5 χρόνια στην φυλακή και παρέμεινε παραβατικός. Δεν σωφρονίστηκε ποτέ, αυτός μπήκε φυλακή 30 ετών, βγήκε πριν δύο χρόνια στα 42 του. Τώρα είναι 44 και στα 44 πήγε και έκανε αυτό το πράγμα.», είπε καταλήγοντας ο φίλος του 44χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης