ΕΛΛΑΔΑ

Απολογείται ο 36χρονος που σκότωσε τον μπατζανάκη του στη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών στο Λασίθι

Απολογείται ο 36χρονος που σκότωσε τον μπατζανάκη του στη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών στο Λασίθι
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απολογείται σήμερα, Δευτέρα 08/07 στις 12 το μεσημέρι, ο 36χρονος άνδρας που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 32χρονου στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι, μετά από άσκοπους πυροβολισμούς, στη διάρκεια εκδήλωσης για το κούρεμα προβάτων (κουρές).

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ Τετάρτης 3 Ιουλίου , με τον 36χρονο να αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Ο δράστης φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και επιδόθηκε σε άσκοπους πυροβολισμούς, με πιστόλι στο σημείο όπου γινόταν το γλέντι και φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr. Μετά τον πυροβολισμό, που πέτυχε στη θωρακική χώρα τον άτυχο 36χρονο, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές, δήλωσε σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε τι έχει γίνει και πώς έπεσε νεκρός ο 36χρονος συγγενής του.

Εξέφρασε μάλιστα τη βαθιά του θλίψη και ισχυρίστηκε ότι δεν περίμενε πως θα προκαλούσε τέτοιο κακό. Ο ίδιος ανέφερε πως λόγω της οινοποσίας δεν θυμάται πολλά από το περιστατικό, ούτε πού άφησε το όπλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ