ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί λουόμενοι σε Πλαταμώνα και Εύβοια

Λουόμενη (φωτογραφία αρχείου)

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν το Σάββατο (6/7) δύο λουόμενοι στον Πλαταμώνα και το Νέο Πύργο Εύβοιας, με τη λίστα των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους στις θάλασσες να μεγαλώνει.

Ειδικότερα, το απόγευμα το Σαββάτου ένας 54χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία του Πλαταμώνα.

Στον 54χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου της Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Αργότερα, το βράδυ της ίδια ημέρας μια 73χρονη Ελληνίδα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή Νέου Πύργου Εύβοιας.

Η 73χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης