ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 65 συλλήψεις για ναρκωτικά σε μία εβδομάδα

Περιπολικό της αστυνομίας

EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στη σύλληψη συνολικά 65 ατόμων σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης προχώρησαν Αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης, στο πλαίσιο των ελέγχων που έκαναν από το απόγευμα της 1/7 μέχρι και το πρωί σήμερα, με σκοπό να εντοπίσουν όσους ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 22χρονου ημεδαπού σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στο Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους (559,34) γραμμαρίων.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου στην περιοχή των Ταγαράδων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης