ΕΛΛΑΔΑ

Δύο θάνατοι λουόμενων σε Χαλκιδική και Πιερία - Η ανακοίνωση του Λιμενικού

UNSPLASH

Άλλοι δύο θάνατοι λουόμενων καταγράφηκαν από το Λιμενικό Σώμα στις παραλίες της Βόρειας Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, τη ζωή τους έχασαν ένας 78χρονος στην παραλία του Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας και μία 64χρονη στην παραλία Πλάκας του Λιτοχώρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Λιμενικό για τους δύο θανάτους:

  • Τις πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες 6/7), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών ότι ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας. Ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας της Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
  • Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες 6/7), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ότι μια 64χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από την παραλία Πλάκας του Λιτόχωρου. Στην 64χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου της Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης