ΕΛΛΑΔΑ

Ένα βίντεο βασικό στοιχείο για τον ύποπτο εκτελεστή του τοπογράφου στο Ψυχικό

To αυτοκίνητο, στο οποίο δολοφονήθηκε από αγνώστους ο 54χρονος τοπογράφος στο Ψυχικό. 

Εurokinissi

Στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών παραμένει και ανακρίνεται ο άντρας που προσήχθη χθες βράδυ ως ύποπτος για τη δολοφονία του τοπογράφου το Ψυχικό.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ακολουθώντας βίντεο που αποτύπωναν τη διαδρομή της μηχανής με την οποία είχε κινηθεί ο εκτελεστής και στην αλληλουχία αυτή των βίντεο εντοπίζουν τον ύποπτο που σταματάει τη μηχανή του στην είσοδο μιας πολυκατοιξκίας και εκεί να επιβιβάζεεται σε μια άλλη μηχανή ίσιου τύπου και ίδου χρώματος με άλλο αριθμό κυκοφορίας για να μπορεί να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί θα ενημερώσουν σε λίγη ώρα για την προσαγωγή του υπόπτου τις δικαστικές αρχές περιμένοντας αν θα εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του κάτι για το οποίο όπως έλεγαν πηγές της Κατεχάκη είναι βέβαιο.

Οι αστυνομικοί έχουν και ανακρίνουν ως ύποπτο έναν παλιό γνώριμο των αρχών ασφαλείας καθώς είναι καταδικασμένος για μια από τις μεγαλύτερες απαγωγές που έχουν γίνει στη χώρα μας του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Επίσης οι αρχές ασφαλείας διεκυκρίνιζαν ότι τα απειλητικά μηνύματα που βρήκαν στο κινητό του θύματος δεν έχουν κάποια σχέση με την προσαγωγή που έχει γίνει, ενω το πρώτο και το πιο ουσιαστικό είναι να διαπιστώσουν ποιος ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του τοπογράφου κάτι όμως που όπως φαίνεται θα πρέπει να το ερευνήσουν οι ανακριτικές αρχές καθώς ο ύποπτος κρατά σκληρή στάση και δεν παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ τα χρονικά νομικά περιθώρια είναι στενά από τη στιμγή που θα πρέπει να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο ύποπτος.

Σημειώνεται ότι μία ύποπτη μηχανή, που μπορεί να είναι η μηχανή του δράστη, βρίσκεται και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης