ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής στη Ρόδο – Κατηγορείται για βία εναντίον γυναίκας

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής στη Ρόδο – Κατηγορείται για βία εναντίον γυναίκας
Άνδρας με χειροπέδες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στη Ρόδο από τις αστυνομικές αρχές, έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για βίαιη συμπεριφορά από σύζυγο επιχειρηματία.

Η υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας με την 32χρονη γυναίκα εστιάτορα να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για εξύβριση και για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με την Dimokratiki.gr η 32χρονη Ελληνίδα βρισκόταν την 4η Ιουλίου 2024 και περί ώραν 01.15 σε κατάστημα στο κέντρο της πόλεως Ρόδου με τον σύζυγο της. Εκεί τραγουδούσε ζωντανά ο 43χρονος κατηγορούμενος ο οποίος απρόκλητα άρχισε με το μικρόφωνο να απευθύνεται σε εκείνην με τρόπο απαξιωτικό.

Όταν τελείωσε το πρόγραμμα πέρασε από δίπλα της και αφού της ζήτησε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος φέρεται να την εξύβρισε και να την έπιασε από τα χέρια, στο ύψος των μπράτσων και να την πέταξε σε μία πολυθρόνα.

Η 32χρονη διατείνεται ότι την χτυπούσε στην πολυθρόνα επανειλημμένως, τραβώντας την και σπρώχνοντας την προκαλώντας της εκχυμώσεις και εκδορές παντού.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού, καθώς και ο σύζυγος της το περιστατικό, αυτός έσπευσε αμέσως στο σημείο, τον τράβηξε από πάνω της και τον ακινητοποίησε.

Τότε ο άρχισε να βρίζει και τους δύο και αποχώρησαν από το κατάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ