ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή στο Λαγανά Ζακύνθου - Συνελήφθησαν 12 άτομα

Αιματηρή συμπλοκή στο Λαγανά Ζακύνθου - Συνελήφθησαν 12 άτομα
INTIME NEWS (Φωτογραφία Αρχείου)

Δώδεκα άτομα που συμμετείχαν σε συμπλοκή συνέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (5/7) η αστυνομία στην Ζάκυνθο. Πρόκειται για έντεκα ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, ηλικίας από 17 έως 23 ετών ενώ αναζητούνται δύο ακόμη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, σε κατάστημα στην περιοχή του Λαγανά έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ δεκατεσσάρων νεαρών ατόμων, διαχωρισμένων σε έξι και οκτώ άτομα, αντίστοιχα, που εξελίχθηκε σε συμπλοκή έξω στο δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, 20χρονος που συμμετείχε σ’ αυτή, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τέσσερα άτομα, ηλικίας 17 έως 21 ετών, ενώ ένα ακόμη άτομο, ηλικίας 20 ετών, τραυματίστηκε από γροθιές και λακτίσματα.

Σε βάρος όλων των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της συμπλοκής, ενώ, επιπλέον, κατηγορούνται κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με το νόμο περί όπλων και επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε, καθώς και 9 κινητά τηλέφωνα από τους εμπλεκόμενους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ