ΕΛΛΑΔΑ

«Αναμένω κλήση για να μάθω τι μου αποδίδεται»: Τι απαντά ο τραγουδιστής για την φοροδιαφυγή

Νυχτερινη διασκέδαση

EUROKINISSI

Την δική του απάντηση δίνει μέσω των δικηγόρων του ο πασίγνωστος τραγουδιστής η περιουσία του οποίου δεσμεύτηκε για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο τραγουδιστής, αναφέρει ότι απορεί γιατί δεν κλήθηκε από την Αρχή να δώσει εξηγήσεις και ότι αναμένει την κλήση για να πληροφορηθεί τί του αποδίδεται και να «αποτινάξει κάθε μομφή» εναντίον του.

Μέσω του δικηγόρου του απάντησε ο γνωστός τραγουδιστής σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση φοροδιαφυγής, λέγοντας ότι δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του γνωστού τραγουδιστή αναφέρει:

«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα οτι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου ειναι απόρροια οτι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο οτι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν οτι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή.

Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης