ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία ο 32χρονος που πυροβόλησε συγγενή του σε γλέντι στην Κρήτη

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο 32χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε συγγενή του σε γλέντι στο Καθαρό Λασιθίου Κρήτης.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχομένη Δευτέρα (8/7) στις 12 το μεσημέρι.

Ο δράστης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr δήλωσε σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε τι έχει γίνει και πώς έπεσε νεκρός ο 36χρονος συγγενής του.

Ο 32χρονος συνελήφθη νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, στη διάρκεια εκδήλωσης για το κούρεμα προβάτων (κουρές) σε τοποθεσία του Οροπεδίου Καθαρού στο Λασίθι, καθώς τραυμάτισε θανάσιμα μετά από πυροβολισμό τον 36χρονο μπατζανάκη του που βρισκόταν στην ίδια εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και επιδόθηκε σε άσκοπους πυροβολισμούς, με πιστόλι στο σημείο όπου γινόταν το γλέντι και φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr. Μετά τον πυροβολισμό, που πέτυχε στη θωρακική χώρα τον άτυχο 36χρονο, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

O δράστης, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές, δήλωσε σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε τι έχει γίνει και πώς έπεσε νεκρός ο 36χρονος συγγενής του.

Εξέφρασε μάλιστα τη βαθιά του θλίψη και ισχυρίστηκε ότι δεν περίμενε πως θα προκαλούσε τέτοιο κακό. Ο ίδιος ανέφερε πως λόγω της οινοποσίας δεν θυμάται πολλά από το περιστατικό, ούτε πού άφησε το όπλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης