ΕΛΛΑΔΑ

Λασίθι: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης που σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του

Λασίθι: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης που σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του
Περιπολικό της αστυνομίας INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Παραδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (3/07) ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου αγροτοκτηνοτρόφου που εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια γλεντιού σε κουρές στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν αντιλήφθηκε την τραγωδία, σε σημείο που δεν θυμάται ακριβώς.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μιλούσαν για δίκανο κυνηγετικό όπλο, κάτι που είχε προκαλέσει εντύπωση. Ωστόσο η πλευρά του δράστη μιλά για πιστόλι.

Το γλέντι που μετατράπηκε σε τραγωδία έγινε σε συγκέντρωση για κουρές στην περιοχή του Καθαρού, το απόγευμα της Τετάρτης. Η παρέα, μεταξύ των οποίων και οι δύο άνδρες, φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Κάποια στιγμή άρχισαν οι μπαλοθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου από το όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του.

kriti mpalothies

Το θύμα

cretalive.gr

Ο 36χρονος Γ.Ν. από την Ιεράπετρα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από την περιοχή της Κριτσάς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου το απόγευμα, ωστόσο ήταν αργά καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ