ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι - Πτώση της θερμοκρασίας

Βροχή στην Αθήνα

INTIME NEWS

Στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα βόρεια προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως νομοί Θεσαλλονίκης - Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τοπικά έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αργά το βράδυ.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 και τοπικά 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Λέσβου). Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.

Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι έως 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αργά το βράδυ.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αργά το βράδυ.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης