ΕΛΛΑΔΑ

Τα μαζεύει ο Αυγενάκης για τον ξυλοδαρμό - Ζητά συγγνώμη και δηλώνει έτοιμος για άρση ασυλίας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Τις αλγεινές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί, ύστερα από την καταγγελία για ξυλόδαρμό υπαλλήλου στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προσπαθεί να αντιστρέψει ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, ζητώντας συγγνώμη και δηλώνοντας έτοιμος για άρση της ασυλίας του, την ώρα που η κυβέρνηση αποδοκιμάζει ανοικτά τη στάση του μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.      

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε «δημόσια συγγνώμη» για τη συμπεριφορά και το εκνευρισμό του.

«Ηταν μια ατυχέστατη στιγμή, με στεναχωρεί και με θλίβει και για αυτό θέλησα να ζητήσω συγγνώμη. Εάν ο εργαζόμενος ζητήσει να κινηθεί νομικά θα ζητήσω άρση ασυλίας γιατί είμαι υποχρεωμένος απέναντι στον νόμο, αλλά απέναντι και στον αξιακό κώδικα να αντιμετωπίσω τα πάντα» είπε ο πρώην υπουργός.

«Είναι ένα περιστατικό το οποίο δεν πρέπει να συμβαίνει. Συνέβη όμως και σε μένα. Γι’ αυτό τόνισα την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγνώμη. Από κει και πέρα, αυτά που έχουν γραφτεί, αυτά έχουν ειπωθεί περί χειροδικίες, περί θείων καταστροφών κλπ κλπ είναι υπερβολές, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» είπε και επέμεινε ότι υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση», πρόσθεσε.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στο επίμαχο βίντεο με το επεισόδιο το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

«Στο βίντεο όντως μετά από επιμονή μου να μιλήσω, αφού έβλεπα πως υπήρχε δυνατότητα κατά τη δικιά μου κρίση να επικοινωνήσω με την αεροπορική εταιρεία, ενώ μιλούσε αρνήθηκε να κάνει την επικοινωνία γι' αυτό το λόγο και πήρα το τηλέφωνο και μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο γιατί επαναλαμβάνω ακόμα και το βίντεο που το βλέπετε στα μάτια κάποιοι προσπαθούν να το παραμορφώσουν λέγοντας περί χειροδικίες κ.λπ κ.λπ.. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν από μέρους μου η δημόσια συγγνώμη αφενός και αφετέρου η αποκατάσταση της πραγματικότητας», είπε.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

Νωρίτερα σε ανάρτησή του είχε ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό ενώ επέμεινε στην εκδοχή του για ανακρίβειες και υπερβολές περί «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών» και «χειροδικιών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης