ΕΛΛΑΔΑ

Στη διαδρομή Ψυχικό - Μύκονος η λύση του γρίφου της άγριας δολοφονίας του 54χρονου

Στη διαδρομή Ψυχικό - Μύκονος η λύση του γρίφου της άγριας δολοφονίας του 54χρονου

Tο σημείο της δολοφονίας επιχειρηματία στο Ψυχικό

EUROKINISSI

Τον γρίφο της άγριας δολοφονίας του του 54χρονου μηχανικού στο Ψυχικό προσπαθούν να λύσουν οι εμπειροι αξιωματικοί, ακολουθώντας την διαδρομή, Ψυχικό - Μύκονος όπου δραστηριοποιόταν επαγγελματικά.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν ότι η δολοφονία του 50χρονου σχετίζεται άμεσα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη Μύκονο, καθώς εκεί ήταν τα περισσότερα έργα που είχε αναλάβει η τεχνική του εταιρεία και τα οποία διαχειριζόταν ο ίδιος, σε αντίθεση με τον στενό του συνεργάτη, ο οποίος φρόντιζε για τη λειτουργία του γραφείου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega το θύμα, διαχειριζόταν ακίνητα «φιλέτα» σε Μύκονο και Αττική ενώ είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία στο όνομά του ή σε εταιρείες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 54χρονος φέρεται ν' αγόρασε το πρώτο του ακίνητο από τα κέρδη 2 εκατομμυρίων που έλαβε από τυχερό παιχνίδι.

Δύο γεμιστήρες χρησιμοποίησε ο δολοφόνος του επιχειρηματία

Η δολοφονία έγινε σε κεντρικό σημείο και ο δολοφόνος εκτιμάται ως εμπειρος με σταθερό χέρι. «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά πως να σκοτώνει», ανέφερε ο πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης. «Βλέπουμε εδώ, ότι ο οδηγός πάει μόνος του στην εκτέλεση, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί καθώς συνήθως οι εκτελεστές είναι δύο», συνέχισε ο ίδιος.

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας του μηχανικού στο Ψυχικό, χρησιμοποίησε δύο γεμιστήρες ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βίντεο έχει αποτυπώσει τη στιγμή της δολοφονίας.

Το βίντεο έχει καταγράψει το εκτελεστή να φθάνει με λευκό κράνος και μηχανή μικρού κυβισμού. Στη συνέχεια έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε το θύμα, άλλαξε γεμιστήρα και συνέχισε να πυροβολεί.

Από τα βίντεο που έχουν στη διάθεση τους προσπαθούν να εξακριβώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής ενώ θα ζητηθεί και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Οι αρχές ερευνούν αν η δολφονία έχει σχέση με τους ξυλοδαρμούς που είχαμε πριν ενάμιση χρόνο στη Μύκονο και στις οποίες ήταν θύμα και ένας αρχαιολόγος και αν μπορεί να βρίσκεται το κίνητρο της δολοφονίας του στις αυτοψίες των έργων που είχε κάνει στην Μύκονο. Το θύμα δεν είχε απασχολήσει για κάτι τις αρχές, εκτός από το 2021 που είχε καταγγείλει έναν περίεργο ξυλοδαρμό σε βάρος του.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης όταν άγνωστος που επέβαινε σε μηχανή πυροβόλησε έναν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή του Ψυχικού.

Το αυτοκίνητο μάρκας BMW είχε φιμέ τζάμια, ενώ την ώρα του εγκλήματος το θύμα το πάρκαρε έξω από την εταιρεία στην οποία ήταν συνέταιρος.

Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία και εντόπισε οκτώ κάλυκες, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ