ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό και εγκλωβισμό οδηγού στην σήραγγα Ασπρονερίου

Περιπολικό της Αστυνομίας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό και τραυματισμό οδηγού αυτοκινήτου, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/07) στην σήραγγα Ασπρονερίου Φθιώτιδας στο ρεύμα προς Αθήνα. 

Για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας οδηγού η οποία φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο λόγο, χρειάστηκε να σπεύσουν στο σημείο του τροχαίου πυροσβέστες.

Σύμφωνα με το lamiareport, όλα έγιναν λίγο πριν τις 14:00, όταν για άγνωστη αιτία μία οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε τοιχίο. Ευτυχώς, δεν συγκρούστηκε με άλλο όχημα, όμως η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της.

Το αυτοκίνητο μέσα στην σήραγγα

Lamiareport

Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου οι οποίοι απεγκλώβισαν την τραυματισμένη γυναικά, για να την παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και να τη μεταφέρουν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο του τροχαίου για να απεγκλωβίσουν την οδηγό

Lamiareport

Η κυκλοφορία στη σήραγγα διεκόπη και γινόταν από παρακαμπτήριο για όση ώρα διήρκησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού, ενώ την προανάκριση για την εκτροπή διενεργεί το Α' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης