ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: 34χρονος ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την 41χρονη πρώην σύντροφό του

Κυψέλη: 34χρονος ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την 41χρονη πρώην σύντροφό του

Περιπολικό της αστυνομίας

ΑΠΕ/ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)

Στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά νοσηλεύεται 41χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 34χρονο πρώην σύντροφό της, στην περιοχή της Κυψέλης, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης της επίθεσης με καταγωγή από το Κονγκό, συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ομόνοια χθες το μεσημέρι, ενώ η 41χρονη ομοεθνής του η οποία κάλεσε την αστυνομία νωρίτερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αναφέροντας μάλιστα στους ένστολους ότι είναι έγκυος.

Εκεί οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματά της, διαπιστώνοντας ωστόσο ότι τελικά δεν είναι έγκυος, όπως η ίδια λαθεμένα πίστευε.

Επίσης διευκρινίστηκε ότι ο πρώην σύντροφος της, την ξυλοκόπησε ενώ αρχικά είχε ειπωθεί ότι την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή (28.06.2024) το μεσημέρι σε διαμέρισμα στην οδό Μηθύμνης και Μοσχονησίων στην Κυψέλη.

Ο 34χρονος από το Κονγκό αποφυλακίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τη φυλακή Πατρών και εκτός από την επίθεση που έκανε σε βάρος της πρώην συντρόφου του, φέρεται να της άρπαξε και το κινητό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ